Go to Top

Laks

Varmrøget Laks (stk. eller sider)

Neutral 

Hvis du selv vil krydre laksen. Kan anvendes til alt.

Hawaii 
Rød peber miks. Rød og grøn peber. All-round brug. Kan bruges til det hele – den alsidige anvendelse.

Citronlaks 
Citronpeber med reven citronskal. Citronen giver fisken en frisk sommeragtig smag. God til stuvet spinat.

Tomater med hvidløg 
Tomat. hvidløg og oregano. Giver en mild hvidløgssmag. God til pastasalat.(kun på bestilling)

Gul-peber miks 
Løg og karry. En forårsfisk. Vi har den som regel i påsken. Passer perfekt til karrysovs.(kun på bestilling)

Paparino 
Rød og grøn paprika, løg og tørrede karotter. Mild og skarp sødme. En efterårsfisk. God når det rusker i træerne.(kun på bestilling)

Mandellaks 
Med mandler. Giver en mild nøddeagtig smag, som trænger helt ind i laksen. ( kun på bestilling)

Dild laks 
Med tørrede nyskudte dild-spidser. En klassiker til fiskebordet. ( kun på bestilling)

Koldrøget

Skiveskåret
Uden tilsætningsstoffer. Uden skind. Håndskåret. God til et stykke brød til frokosten. Passer fantastisk til grøn salat. Eller til en Fiskesandwich. Også stuvet spinat og flødepeberrod. Friske asparges.

Hele sider 

Kold røget laks kan også fåes i hele sider

Laksesalat

Kildens laksesalat
1 bæger 140 g – 25 kr.
Lækkert på rugbrød og på madpakken.