Go to Top

Vores fisk

”Prægtig stor sølvglinsende
fisk med karakteristisk rødt,
fedt og velsmagende kød.”

Sæson: september-maj

”Hidtil vor almindeligste fisk
med lyst gråligt, fedt kød og
karakteristisk smag.”

Sæson: februar-marts

”En arktisk fisk der bl.a. fanges ved Grønland. Fås frosset (optøet) og saltet/røget. Kødet er fint, fast, fedt og velegnet også til gravet fisk.”

Sæson: fås frosset hele året

”Kødet er lyst og middelfedt.”

Sæson: hele året

”Grønlandsk slik.”

Sæson: hele året

”Kød hvidligt, fedt og velsmagende.”

Sæson: juli-september

”Madpakkefavoritten.”

Sæson: hele året

”En prægtig stor fisk med en
sværdformet forlængelse af kæben.
Kødet er hvidligt, lyst, fedt og
særdeles velsmagende.”

Sæson: hele året

”Stor makrelformet, der sælges
udskåret. Kødet er dels mørkt og
magert (rygkødet), dels lysere og
fedt (bugkødet); begge dele særdeles velsmagende, kan minde lidt om kalvekød, men har en karakteristisk smag.”

Sæson: august-oktober

”Vi sælger et stort udvalg af fersk fisk”

Sæson: hele året

”Forskellige andre lækre produkter”